Skip to main content

XL Hair


Effectieve behandeling tegen haarverlies en stimulatie van nieuwe haargroei

Beautec werkt al jarenlang met deze succesvolle behandelkuur. XL Hair biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen. Het type haaruitval, dat in de dermatologie alopecia wordt genoemd, is altijd al een probleem geweest, onafhankelijk van geslacht of leeftijd. Haaruitval kan een symptoom zijn van een huidaandoening of een complementair symptoom zijn van een andere aandoening. Haaruitval is natuurlijk erg zichtbaar en is een indicatie van de gezondheid van de persoon. XL Hair en de bijbehorende thuisproducten zijn capillaire regeneratoren. Deze revitaliseren en versterken de capillaire vezels door afgifte van essentiële nutriënten voor capillaire groei en het stimuleren van de groeifactoren, die de haargroei bevorderen.

Wat is XL HAIR?

XL Hair is een behandeling tegen haaruitval bij mannen en vrouwen, waarbij een biorevitalisatie vloeistof wordt aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de hoofdhuid om haaruitval te stoppen en groei van nieuwe, gezonde haren te stimuleren. XL Hair bevat hyaluronzuur en een verscheidenheid aan voedingsstoffen voor de haarzakjes. De vloeistof is speciaal samengesteld om de microcirculatie (dus de doorbloeding) van de hoofdhuid te verbeteren. Dit is de belangrijkste oorzaak van haaruitval. Daarnaast bevat de vloeistof een groot aantal actieve ingrediënten, zoals groeifactoren, antioxidanten, vitaminen en aminozuren die haargroei stimuleren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandelkuur bestaat uit 8 sessies. Het gevolgde protocol is vaak eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld.
Gedurende 6 maanden dient drie dagen per week tweemaal daags de Spray XL Hair Daily Care gebruikt te worden. Geadviseerd wordt om vervolgens eenmaal per seizoen een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden. Jouw behandelaar kan adviseren of meerdere behandelingen of behandelingen met een afwijkend protocol noodzakelijk zijn.

Hoe gaat de behandeling?

Na het intakegesprek met de behandelaar kan er direct gestart worden met de behandeling. Bij Beautec wordt er behandeld met de mesogun; een geautomatiseerd injectie apparaat, dat vrijwel pijnloos vele kleine injecties geeft om de behandelvloeistof toe te dienen. Bijwerkingen treden nagenoeg niet op, behalve wat plaatselijke roodheid of jeuk, wat meestal snel weer verdwijnt. Tijdens de behandeling neem je plaats in de behandelstoel en kun je je ontspannen. Tijdens de behandeling is het belangrijk om rustig en ontspannen te blijven liggen. Na ongeveer 20 minuten is de behandeling voltooid en kun je direct weer naar huis of andere activiteiten oppakken.

Hoe lang duurt een behandeling?

Er zijn 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De eerste 4 behandelingen zijn eenmaal per week, de laatste behandelingen vinden om de week plaats. De prijs voor 8 behandelingen, inclusief 3 producten voor thuisgebruik (spray, shampoo en voedingssupplementen), bedraagt €1.100.
Na deze 8 behandelingen kom je een keer elke drie maanden terug voor een onderhoudsbehandeling. De kosten van elke onderhoudsbehandeling bedraagt €129.

Wat kan ik zelf doen voor een maximaal resultaat?

De behandeling met XL Hair kan geoptimaliseerd worden door producten voor thuisgebruik:
  • Hair Energizer Spray (geurloze, niet vette haarspray) die je drie dagen per week tweemaal per dag inmasseert op de hoofdhuid.
    De Fortifying Shampoo, waarmee je de hoofdhuid goed reinigt op de dag van de behandeling en is tevens de shampoo voor regulier thuisgebruik. Uiteraard was je altijd tweemaal per wassing met deze shampoo.

Wat kun je verwachten van een behandeling met XL Hair?

Haar op het hoofd groeit in een cyclus van 6 maanden. Wanneer u start met de behandeling zult u merken dat de haaruitval binnen 3 maanden stopt. Gedurende de behandeling beginnen er al nieuwe haren te groeien en het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 6 maanden. De gestimuleerde haarzakjes gaan meer haren per zakje produceren waardoor er meer, dikkere, en gezondere haren groeien. Wanneer er geen haarzakjes meer zijn, is geen behandeling meer mogelijk. Zolang er nog haarzakjes zijn, ongeacht of dit er veel of weinig zijn, zult u resultaat zien.

Hoe kan ik starten met XL Hair?

Maak een afspraak voor een persoonlijk consult. Tijdens dit gesprek zult u uitvoerig geïnformeerd worden over de behandelkuur. Bel voor een afspraak naar telefoonnummer 040-2095000 of mail naar info@beautec.nl. Zowel dit consult als de behandelingen kunnen óók ’s avonds worden ingepland.

0
    0
    Uw mandje
    Your cart is emptyReturn to Shop