Hydrabrasie – DermaClear


Nieuw bij Beautec: 3-in-1 geavanceerd hydrabrasieplatform: Exfoliëren, reinigen en hydrateren met behulp van de unieke 360° roterende tip en de uitzonderlijk sterke zuigkracht. De beste behandeling voor het zuiveren en voeden van de huid. Dit is een verbeterde versie van microdermabrasie.

Hydrabrasie kan buitengewoon goed ingezet worden voor een op zichzelf staande behandeling, maar zeker ook ter voorbereiding op chemische peelings, microneedling of skinboosters. Het DermaClear hydrabrasieplatform is ongetwijfeld het meest effectieve platform voor huidverzorging wat momenteel beschikbaar is op de markt. 

 • 3-in-1 oplossing: diepe reiniging, voeding en hydratatie
 • Efficiënte toediening van werkzame bestanddelen in de huid
 • Unieke roterende siliconen tip voor diepe, gelijkmatige reiniging van de huid
 • Uitstekende manier ter voorbereiding van de huid op diverse esthetische en cosmetische behandelingen; voor een nog mooier resultaat

De behandeling

Het hydrabrasie apparaat (Dermaclear) maakt het mogelijk de huid te reinigen, exfoliëren, zuiveren en te hydrateren op een zeer effectieve wijze met uitstekende resultaten. Er is geen sprake van ongemak, irritatie of een hersteltijd tijdens of na de behandeling.

 • Versnelt het huidvernieuwingsproces, wat resulteert in een gladdere huid
 • Zorgt voor een mooiere teint en huidtextuur
 • Ontstopt poriën en zorgt voor afvoer van overtollige huidoliën
 • Door verwijdering van dode en beschadigde huidcellen, worden vochtinbrengende crèmes, antioxidanten, producten ter behandeling van acne en serums ter stimulatie van de collageenaanmaak beter opgenomen door de huid.

3 Oplossingen in 3 Stappen

Stap 1: Reinigen en exfoliëren
Door middel van een zachte, maar efficiënte exfoliatie (peeling) worden poriën geopend, dode huidcellen verwijderd en wordt de nieuwe huid onthuld.
Stap 2: Extraheren en Hydrateren
Vuil wordt, geheel pijnloos, verwijdert uit de poriën met behulp van zuigkracht. Dit proces bereidt de huid voor op het toedienen van antioxidanten en vochtinbrengende bestanddelen.
Stap 3: Voeden en Beschermen
Het toedienen van een serum met antioxidanten en hydraterende bestanddelen ter verbetering van de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid.

Tarief

 • Hydrabrasie gezicht – 99 euro – 30 minuten

  Hydrabrasie in combinatie met Skinceuticals – 134,50 euro – 60 minuten

  Hydrabrasie De Luxe Decolleté – 169 euro – 80 minuten


Hydrabrasie – Dermaclear

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Contact opnemen

+31 (0)40 209 5000
info@beautec.nl
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0