Skip to main content

Beautiful Brows

“GET YOUR BROWS IN SHAPE!”

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezicht. Daarom is het verstandig, dat je samen met een Brow Specialist kijkt naar de wensen en de mogelijkheden. Met behulp van Tweezing, Threading en/of Waxing worden de wenkbrauwen geshaped in een mooie, passende vorm bij jouw gelaat; er wordt nooit meer verwijderd dan nodig.

Zijn jouw wenkbrauwen ongelijk?

Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen om naar het gewenste model toe te werken. Uiteraard kun je naar wens ook jouw Brows laten kleuren of je wenkbrauwen met permanente make-up laten behandelen. Wil je een natuurlijke kleuring of juist wat sterkere Brows met Henna? 

Allernieuwste hype: Hybrid Brows
Wat zijn Hybrid brows? Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken.

Ons doel: mooie Brows, die passen bij de vorm van jouw gezicht en waarbij jij je nóg mooier voelt! Laat je adviseren en jouw Brows worden dankzij de Beautec kanjers nóg knapper!

BEAUTIFUL BROWS

 • Brows Colouring

  starts at €19,50

 • Brows Shaping; tweezing , threading and/or waxing

  starts at €29,50

 • Brows Shaping and Colouring

  starts at €39,50

 • Threaden Upperlip, Chin or Cheeks

  starts at €14,50


0
  0
  Uw mandje
  Your cart is emptyReturn to Shop