Beautiful Brows

“GET YOUR BROWS IN SHAPE!”

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezicht. Daarom is het verstandig, dat je samen met een Brow Specialist kijkt naar de wensen en de mogelijkheden. Met behulp van Tweezing, Threading and/or Waxing worden de wenkbrauwen geshaped in een mooie, passende vorm bij jouw gelaat; er wordt nooit meer verwijderd dan nodig.
Zijn jouw wenkbrauwen ongelijk?

Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen om naar het gewenste model toe te werken. Uiteraard kun je naar wens ook jouw Brows laten kleuren of je wenkbrauwen met permanente make-up laten behandelen. Wil je een natuurlijke kleuring of juist wat sterkere Brows met henna? Het kan allemaal bij BeauTec! Jouw Brows worden dankzij de tools van het Amsterdamse Mrs Highbrow nóg knapper!

Ons doel: mooie Brows, die passen bij de vorm van jouw gezicht en waarbij jij je nóg mooier voelt!

BEAUTIFUL BROWS

 • Brows Colouring

  €19,50

 • Brows Shaping; tweezing , threading and/or waxing

  € 26,50

 • Brows Shaping and Colouring

  € 34,50

 • Brows Shaping and Henna Tinting

  €47,50

 • Brows + Eyelashes Shaping and Colouring
  € 42,50
 • Threaden Upperlip, Chin or Cheeks

  starting € 14,50

 • Permanente Make-Up – Hairstrokes

  €345,00

Permanente Make-Up

Word vanaf nu gewoon elke dag wakker met de allermooiste Brows!
Plan jouw bezoek daarom snel bij BeauTec en laat je goed informeren door onze expert. Met de hairstroke techniek worden, met een klein scherp opzetstuk en pigmenten, kleine haartjes getekend in de huid. Dit blijft gedurende 1 tot 1,5 jaar zichtbaar op de huid. Daarna is het nodig om een onderhoudsbehandeling te laten doen. 

Het is handig, dat je een dag voor de behandeling jouw haren nog wast, omdat de pigmentatie op de wenkbrauwen gedurende de genezing absoluut niet nat mag worden. Daarom adviseren wij om na de behandeling 14 dagen je haren niet te wassen. Of wij wassen jouw haren in de tussentijd. Ook die service wordt bij ons verleend. Om het gewenste resultaat te krijgen, heb je 2 behandelingen nodig voor €345 (deze prijs is exclusief de onderhoudsbehandeling). 

TIP: Vraag ook naar het Brows Membership via 040-2095000 of info@beautec.nl.

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Volg ons

LinQxx - Lokaal gevonden worden
0