Over BeauTec

Eindhoven, Nederland

Beautec is jouw persoonlijke partner op het gebied van huid- en nagelverzorging. Het team van Beautec werkt volgens unieke,  bewezen behandelprotocollen. Daarom kan ik ook met trots zeggen, dat ons team alleen uit Toppers bestaat.
Elke Beautec Topper heeft eigen specialismen; variërend van BIAB, Nail Art, Permanente Make-Up tot en met Medisch Pedicure en Huidexperts. En daarom wordt elke behandeling op uiterst hoog niveau uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, technieken en ingrediënten. Bovendien wordt er zowel op nagel- als huidverzorging steeds meer gekeken naar vegan en cruelty free verzorgingsprodukten in de salon, maar ook voor thuis.
Ook ben ik supertrots op de Beautec boutique met fantastisch mooie (niche) merken zoals Malin+Goetz, Vegan Deo van Fine, mineralen make-up van Colorescience, luxe parfums van o.a. Jusbox en Miller Harris, diffusers van Laboratorio Olfattive en Linari, en nog veel meer… Laat je verrassen en bezoek dit bijzondere en unieke concept in Eindhoven: Beautec boutique clinic.
Uiteraard zijn er met de grote zorgverzekeraars contracten afgesloten en kunnen behandelingen zoals camouflage en acné therapie vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed. Deze behandelingen gaan niet ten koste van jouw eigen risico. Bij BeauTec heb je in sommige gevallen een verwijsbrief nodig van de huisarts, dermatoloog of medisch specialist; onze specialisten zijn direct toegankelijk. Bij BeauTec word je ontvangen in een heerlijke oase van rust en persoonlijke aandacht. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk consult: 040-2095000 of stuur een email naar info@beautec.nl.
Liefs en tot snel,
Rachida Senhaji
“Fusion of modern science & passion for healthy skin”

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0