Skip to main content

Over BeauTec

Eindhoven, Nederland

Beautec is jouw persoonlijke partner op het gebied van huid- en nagelverzorging. Het team van Beautec werkt volgens unieke,  bewezen behandelprotocollen. Daarom kan ik ook met trots zeggen, dat ons team alleen uit Toppers bestaat.

Elke Beautec Topper heeft eigen specialismen; variërend van BIAB, Nail Art tot en met Medisch Pedicure en Huidexperts. En daarom wordt elke behandeling op uiterst hoog niveau uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, technieken en ingrediënten. Bovendien zijn vrijwel alle nagel- als huidverzorgingsprodukten vegan en cruelty free in de salon.

Ook ben ik supertrots op de Beautec boutique met fantastisch mooie (niche) merken zoals Malin+Goetz,  mineralen make-up van Colorescience, luxe parfums van o.a. BDK, Jusbox, Loewe en Miller Harris, diffusers van Laboratorio Olfattive en Linari, en nog veel meer… Laat je verrassen en bezoek dit bijzondere en unieke concept in Eindhoven: Beautec boutique clinic.

Bij BeauTec word je ontvangen in een heerlijke oase van good vibes en persoonlijke aandacht. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk consult: 040-2095000 of stuur een email naar info@beautec.nl.

Liefs en tot snel,
Rachida Senhaji
“Fusion of modern science & passion for healthy skin”
0
    0
    Uw mandje
    Your cart is emptyReturn to Shop