Over BeauTec

Eindhoven, Nederland

BeauTec is jouw persoonlijke partner op het gebied van huidverbetering met unieke, medisch bewezen behandelprotocollen. Onze specialisten werken met innovatieve apparatuur zoals bipolaire radiofrequentie en producten met een uiterst hoge concentratie van actieve ingrediënten. Deze combinatie zorgt voor ultieme resultaten op het gebied van natuurlijke huidverbetering.
Wanneer je je ergert aan een huidprobleem, dan kun je er iets aan laten doen. BeauTec biedt jou een uitgebreid behandelpallet aan zoals; huidverjonging en -versteviging, acné en littekentherapie, striae, hyperpigmentatie, cellulite, pedicure, massages en nog veel meer. Op basis van een persoonlijk consult wordt een professioneel behandelplan samengesteld voor een nóg mooiere versie van jezelf.
Uiteraard zijn er met de grote zorgverzekeraars contracten afgesloten en kunnen behandelingen zoals camouflage en acné therapie vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed. Deze behandelingen gaan niet ten koste van jouw eigen risico. Bij BeauTec heb je in sommige gevallen een verwijsbrief nodig van de huisarts, dermatoloog of medisch specialist; onze specialisten zijn direct toegankelijk. Bij BeauTec word je ontvangen in een heerlijke oase van rust en persoonlijke aandacht. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk consult: 040-2095000 of stuur een email naar info@beautec.nl.
Liefs en tot snel,
Rachida Senhaji
“Fusion of modern science & passion for healthy skin”

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Contact opnemen

+31 (0)40 209 5000
info@beautec.nl
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0