Skip to main content

Cellulite


Cellulite komt voornamelijk voor bij vrouwen. Vooral na de pubertijd heeft 80% tot 90% van de vrouwen last van cellulite. De term cellulite verwijst naar de kuiltjes van de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen, als gevolg van verschillen in de manier waarop vet, spier- en bindweefsel verdeeld zijn in de huid.
De knobbeligheid van cellulite wordt veroorzaakt door vetophopingen, wat het bindweefsel onder de huid verstoord. Dit leidt tot de karakteristieke veranderingen in het uiterlijk van de huid. Cellulite is niet gerelateerd aan de aandoening die bekend staat als cellulitis, dat is een verspreiding van bacteriële infectie van de huid en de weefsels onder de huid.
Cellutrix Skinbooster
RRS HA Cellutrix is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert. RRS HA Cellutrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren.
RRS HA Cellutrix® stimuleert de fysiologische microcirculatie en bevat voedende ingrediënten die een stimulerend effect op de opperhuid en de onderhuid hebben.
Cellutrix - Skinbooster
Pakket Gold
 • 6 zones RRS HA Cellutrix (t.w.v. € 130,- per behandeling)
 • 6 zones bindweefselmassage 30 min. (t.w.v. € 50,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Cellutrix Bodycream (t.w.v. € 75,-)
Normale prijs: € 1155,-
Pakketprijs: € 995,-
Pakket Silver
 • 3 zones RRS HA Cellutrix (t.w.v. €130,- per behandeling)
 • 3 zones bindweefselmassage 30 min. (t.w.v. € 50,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Cellutrix Bodycream (t.w.v. € 75,-)
Normale prijs: € 615,-
Pakketprijs: € 575,-

0
  0
  Uw mandje
  Your cart is emptyReturn to Shop