Skip to main content

Injectables


BEAUTEC WEET, HOE BELANGRIJK UITERLIJK VOOR MENSEN KAN ZIJN.
Hoe enorm veel een kleine gezichtsaanpassing voor iemand kan betekenen. Hoeveel zelfvertrouwen een gladde, gezonde huid kan geven.
Cosmetische geneeskunde is dan ook een prachtig vak, maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. : Daarom werken wij alleen met ervaren artsen, die tevens officieel lid zijn van de nationale vakvereniging en die dus precies weten waar ze mee bezig zijn. Uiteraard beheersen zij de nieuwste technieken volledig en zijn ze perfect op de hoogte van de laatste productontwikkelingen en -technieken.
Bij BeauTec wordt alleen gewerkt met 100% afbreekbare fillers, die al jaren op de markt zijn en derhalve hun veiligheid bewezen hebben. Hoewel rimpels opvullen op zich geen huidverbeterende behandeling is, kan het wel degelijk onderdeel uitmaken van een totaal huidverbeteringsplan!

Wat is Botox?

Botox, oftewel botuline toxine, is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. De naam Botox® is een geregistreerde merknaam van het bedrijf Allergan Inc, de grootste producent ter wereld. Botox remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier en wordt gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels. Dynamische rimpels ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek sterk is, zoals bij de frons, het voorhoofd en rondom de ogen. Doordat de spiertjes niet meer of minder goed kunnen samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Met Botox kun je bovendien de vorming van (meer) rimpels voorkomen.
Al sinds de jaren 90 wordt Botox toegepast voor cosmetische doeleinden. De oorsprong van Botox ligt echter bij de specialismen neurologie en oogheelkunde, waar het gebruikt wordt om spastische spieren te laten verslappen. Een Botox behandeling is veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Bovendien zal de behandelde spier zich volledig herstellen na enkele maanden.

Wat is een filler?

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.
Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen. Lijnen en vouwen, die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht, worden statische rimpels genoemd. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.
Bij BeauTec hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. Wij werken nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.
Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden met injectables of een persoonlijk advies wenst, plan dan direct een consult via 040-2095000 of info@beautec.nl.
Tarieven Injectables
Botox vanaf €150
Filler vanaf €225
‘Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.’

0
    0
    Uw mandje
    Your cart is emptyReturn to Shop