Skip to main content

Beautiful Lashes

  • Wil jij langere en vollere wimpers?
  • Heb je rechte wimpers die naar beneden staan?
  • Geen zin of tijd om dagelijks je make-up te doen?

Dan is een Lash Lift de oplossing voor jou!

Lash lifting (ook wel wimper lifting genoemd) is een behandeling om de natuurlijke wimper te liften zonder gebruik te maken van kunstwimpers. Dit is een methode om bijvoorbeeld korte rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere blik krijgt. Het geeft de wimpers een lange volle look.

Een lash lift zorgt ervoor dat de wimper op een veilige en natuurlijke manier wordt gekruld. Deze behandeling zorgt voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch worden jouw wimpers altijd gekleurd voor een perfecte, natuurlijke look!

De Behandeling
Een Lash Lift duurt 45 tot 60 minuten. De natuurlijke wimpers worden dan gelift zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of extensions, waardoor de wimpers niet beschadigd worden. Er wordt tijdens de behandeling een siliconen pad met bolling geplaatst op je ooglid. Om de wimpers te krullen wordt er gebruik gemaakt van milde en veilige lotions met toegevoegde keratine, collageen en vitamine E voor extra volume . Het resultaat van de wimpers is optimaal na 24 uur en houdt 6 tot 8 weken aan. Vervolgens is er een nieuwe behandeling mogelijk. 

Na de behandeling
Vervolgens is het belangrijk om de wimpers goed droog te houden, zodat de lotion kan intrekken. Wrijf niet in je ogen, gebruik geen oogcrème of mascara en vermijd sauna en stoombaden. Na 24 uur kan je alles weer doen zoals gewoonlijk. 

Enjoy your natural, pretty Lashes!

0
    0
    Uw mandje
    Your cart is emptyReturn to Shop