Skip to main content

BODY & FACE CONTOURING

“KIES VOOR EEN STEVIGE HUID, KIES VOOR REACTION”

Bij BeauTec worden mooie resultaten bereikt met de Reaction van Viora. Dit is een hoogwaardig, medisch bewezen apparaat voor verschillende medisch esthetische procedures ter verbetering van lichaams- en gezichtscontouren. Dankzij de gepatenteerde CORE-technologie in combinatie met de unieke VacuümTherapie wordt uw huid meetbaar steviger en zal cellulite zichtbaar verminderen.

WELKE ZONES KUNNEN WORDEN BEHANDELD?

 • Achterkant van de bovenarmen
 • Binnen- en zijkant van de bovenbenen
 • Flanken en heupen
 • StriaeVermindering
 • AntiCellulite
 • Buik

HOE WERKT DEZE TECHNOLOGIE?

Dit hoogwaardige apparaat bezit de unieke CORE technologie. CORE – Channeling-Optimized-RF-Energy – bevat 4 verschillende modussen. Elke modus heeft een specifiek, instelbare radiofrequentie (=warmte), vacuümsterkte en penetratiediepte. Dit betekent, dat de behandeling volledig aan uw huid wordt aangepast volgens een bewezen protocol.
Het is medisch bewezen, dat bij een bepaalde verhoogde temperatuur een behoorlijke biologische cascade in gang kan worden gezet. Bij deze behandeling is een verhoging van de temperatuur van de verschillende huidlagen dan ook van cruciaal belang.
Door het opwarmen van de fibroblasten wordt extra collageen aangemaakt, wat leidt tot een verbeterde elasticiteit van de huid. Door de verwarming van het weefsel wordt ook de bloedcirculatie bevorderd. Dit geldt vooral voor de microcirculatie in vetweefsels, waardoor afvalstoffen en toxines sneller worden afgevoerd en er ter plaatse meer voedingsstof en zuurstof beschikbaar komt. Dit fenomeen van “zuivering” remt de werking van collagenase en elastase, enzymen die collageen afbreken en weefselverslapping veroorzaken.
Ten eerste heeft de behandeling met dit bipolaire RF apparaat dus huidversteviging tot gevolg. Op het volume van het onderhuids vetweefsel blijkt de therapie met radiofrequentie echter ook een reducerend effect te hebben. Dit wordt veroorzaakt door de verbeterde doorbloeding en dus afvoer van afvalstoffen en stimulatie van de stofwisseling in de vetcel. Het juiste verhittingspunt is hierbij belangrijk, omdat het maximale effect bereikt moet worden zonder dat er schade aan de huid wordt toegebracht. Het is een comfortabele, mechanische warmtemassage en u heeft geen hersteltijd nodig.

TARIEVEN BODYCONTOURING

 • Per zone per week – 20 minuten
  € 75,00
 • Twee zones – 40 minuten
  € 130,00
 • 10 rittenkaart
  € 599,00

0
  0
  Uw mandje
  Your cart is emptyReturn to Shop