Skip to main content

Fractionele Radio Frequentie

“REVOLUTIONAIRE RF TECHNOLOGIEËN”

Ideale behandeling voor:
 • Huidvernieuwing, ofwel resurfacing
 • Huidverjonging, dus verbetering van de huidstructuur en uw teint
 • Littekenvermindering, van bijv. (post) acné littekens of van striae
 • Huidversteviging
 • Alle lichaamzones, inclusief uw hals, décolleté en handen
 • Elke huidskleur en alle huidtypen
Dankzij de revolutionaire mogelijkheden kan er worden gekozen tussen een ablatieve of coagulative oplossing! De behandeling wordt op maat ingesteld volgens specifieke behoeften, de huidanalyse en het behandelplan als zodanig. Zo is het mogelijk om zowel rimpelverminderend te werken, alsook tegen hyperpigmentatie.

VOORDELEN VOOR CLIËNTEN

De innovatieve technologieën bieden meer comfort voor cliënten, zowel tijdens als na behandelingen. De minimaal invasieve behandelingen leveren aanzienlijk minder pijn en verminderde downtime, terwijl cliënten uitstekende klinische resultaten bereiken. Bovendien is het risico van PIH (post inflammatoire hyperpigmentatie) nihil, hiermee worden de fractionele RF behandelingen een veel aantrekkelijker alternatief voor laser technologieën voor deze cliënten die – op de schaal van Fitzpatrick – gevoeliger zijn voor het krijgen van PIH.

SVC STAAT VOOR: SWITCHING, VACUÜM EN COOLING

De SVC technologie geeft behandelaars de volledige controle bij het veranderen van de lengte en diepte van de RF-puls, zodat behandelingen kunnen worden afgestemd op de behoeften van individuele patiënten. Met SVC kunt u de moeilijke gebieden zoals de hals, het decolleté, en de handen perfect behandelen. Het tweede kenmerk – Smart Heat – verbetert de efficiëntie, zodat lagere energie niveaus kunnen worden gehanteerd voor precieze behandelingen en betere resultaten, en dus meer comfort voor de patiënten.
Zowel de vacuüm- als de koelingsfunctie zijn er om meer comfort te bieden aan de patiënten, de controle voor de behandelend arts over de behandeling, èn het herstelproces te versnellen. Een geavanceerde combinatie van protocollen is ontwikkeld om de doeltreffendheid van de V-10 behandelingen te maximaliseren en uitstekende klinische resultaten op te leveren.

HOE WERKT SVC?

SVC-technologie biedt baanbrekende voordelen in de medisch esthetische industrie. Ten eerste, de behandelaar heeft volledige controle bij het veranderen van de lengte en diepte van de RF-puls en het energieniveau, zodat de behandeling kan worden afgestemd op de behoeften van individuele cliënten. Een tweede kenmerk is dat er Smart Heat wordt gegenereerd vóór elke puls. Dit verbetert de efficiëntie, zodat er lagere energie kan worden gebruikt voor de precisie van de behandelingen met betere resultaten.

INNOVATIEVE FUNCTIES VAN SVC

SVC beschikt over een vacuüm technologie, die zorgt voor een goede huid en tip koppeling bij het uitrekken van de huid. Belangrijke voordelen zijn onder meer de gelijkmatigheid van het behandelgebied, de opheffing van epidermale brandwonden, en de vermindering van pijn tijdens de behandeling. Dit maakt het voor de behandelaars makkelijker om zeer productieve resultaten te bereiken. De SVC koeling functie maakt gebruik van geavanceerde TEC technologie ter voorkoming van brandwonden, verminderen van pijn en het versnelt het herstelproces. Deze bescherming zorgt voor een veilige en comfortabele behandeling.

FRACTIONELE RADIO FREQUENTIE

 • FRF behandeling; bijv. mond – vanaf 20 minuten
  vanaf € 50,00
 • Hals – 45 minuten
  € 99,00
 • Handen – 45 minuten
  € 99,00
 • Gelaat – 45 minuten
  vanaf € 99,00
Deze behandelingen worden bij voorkeur in kuurvorm aangeboden van minimaal 4 behandelingen met een interval van minimaal 4-6 weken.
0
  0
  Uw mandje
  Your cart is emptyReturn to Shop