Pigmentvlekken


Heb je last van pigmentvlekken? Niet alleen een behandeling bij de huidtherapeut kan je pigmentvlekken verminderen, je kan ook je huid verbeteren met producten voor thuis. Je kunt de producten in combinatie met een behandeling van de huidtherapeut gebruiken, maar de producten zijn zonder behandeling ook effectief. De onderstaande producten tegen pigmentvlekken kan je gewoon bij Beautec kopen. Zo verkopen wij nog meer producten tegen pigmentvlekken. Je kan deze producten op onze webshop bestellen of je kan bij ons langskomen op Clausplein 2 in Eindhoven om de producten aan te schaffen.

Advanced Pigment Corrector – Skinceuticals

Advanced Pigment Corrector is getest op alle huidskleuren, om hardnekkige huidverkleuring en een oneffen teint minder zichtbaar te maken. Huidverkleuring wordt vaak veroorzaakt door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en het natuurlijke verouderingsproces. Advanced Pigment Corrector maakt gebruik van een complete, meervoudige technologie die exfolieert om de donkere verkleuringen minder zichtbaar te maken.
Verbetert de helderheid van de huid voor een hernieuwde gloed. Geschikt voor alle huidtypen, behalve voor de zeer gevoelige huid.
Gebruiksadvies
Een- of tweemaal daags 1 à 2 pompjes aanbrengen op een droog gezicht en op andere verkleurde huidzones, of zoals voorgeschreven door een huidtherapeut.
Breng Advanced Pigment Corrector ’s morgens aan na een serum en vóór een zonnebrandcrème. Voor het beste resultaat moet blootstelling aan de zon beperkt worden gedurende het gebruik van dit product.
Samengesteld uit een exclusieve zeer effectieve cocktail van 0,3% salicylzuur, 1% hydroxyfenoxy propionzuur en 0,5% ellaginezuur. De inhoud van het product bevat 30 milliliter.
Prijs: 95,00 euro
Skinceuticals - Advanced pigment corrector

Blending Bleaching Cream – Skintech

Blending Bleaching Cream is geschikt voor pigmentproblemen, ook van hormonale aard, en wanneer andere behandelingen (zoals IPL of laser) niet succesvol zijn. De specifieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat heel mooie resultaten bereikt kunnen worden in het verbeteren van de kleur van de huid.
Blending Bleaching Cream heeft een dubbele werking: het zorgt voor een betere verdeling van melanine in de huid (Blending) en remt bovendien het pigment (Bleaching).
Ook helpt deze Cream bij de vermindering van schade aan de cellen in de huid. Het product bevat 50 milliliter.
Blending Bleaching Cream in combinatie met TCA peelings
De Blending Bleaching Cream is (ook) een voorbehandeling voor TCA peelings bij de huidtherapeut; de huid is hierdoor makkelijker te peelen. Het resultaat is een egalere huid. Start bij voorkeur 14 dagen voor de eerste TCA peeling met het gebruik van Blending Bleaching Cream. Hierdoor kan er sneller pigment worden weggenomen door de peeling. Om een egalere huid te verkrijgen is het nodig Blending Bleaching Cream minimaal 3 tot 6 maanden (2x daags) te gebruiken. Om het effect te behouden zal het gebruik moeten worden voortgezet. Wanneer je stopt met het gebruiken van de Blending Bleaching Cream, wordt de huid niet meer beschermd tegen het aanmaken van nieuwe pigmentvlekken in de toekomst.
Vanzelfsprekend zal de huid blijvend beschermd moeten worden tegen UV-stralen (en warmte) om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. Combineer Blending Bleaching Cream daarom altijd met een zonnebrandcrème, het liefst met factor 50.
Prijs: 67,50 euro
Skintech - Blending Bleaching Cream

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Contact opnemen

+31 (0)40 209 5000
info@beautec.nl
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0