Skip to main content

Pigmentvlekken


Pigment Treatment

 • Oppervlakkige / lichte pigmentvlekken: milde reiniging, scrub, peeling met 40% glycolzuur (Pigment Balancing Peeling), vitamine C masker = 124,50 euro per behandeling
  Superficial / light pigmentation spots: mild cleansing, scrub, peeling with 40% glycolic acid (Pigment Balancing Peeling), vitamin C mask = 124.50 euros per treatment

 • Milde pigmentvlekken: oppervlakte reiniging, microdermabrasie, 15% TCA peeling (Easy TCA Pain Control = 149,50 euro per behandeling
  Mild pigmentation spots: mild cleansing, microdermabrasion, 15% TCA peeling (Easy TCA Pain Control = 149.50 euros

 • Donkere pigmentvlekken / ouderdomsvlekken: oppervlakte reiniging, microdermabrasie, 43% TCA peeling (Only Touch Peeling) = 149,50 euro per behandeling
  Dark pigmentation / age spots: mild cleansing, microdermabrasion, 43% TCA peeling (Only Touch Peeling) = 149.50 euros

Glycolzuur Peeling

SkinCeuticals Pigment Balancing Peel is een milde gezichtspeeling die lichte pigmentvlekjes aanpakt en de huidtextuur verbetert. De behandeling combineert hoogwaardige verhelderende middelen met een peelingzuuroplossing die bestaat uit 40% glycolzuur, 27% L-ascorbinezuur (pure vitamine C), 10% citroenzuur en 4% Embliac pH 1,6. Je hebt gemiddeld 6 behandelingen nodig voor zichtbare vermindering en de huid zal weinig tot helemaal niet vervellen.

TCA Peeling

Deze peeling is wat intensiever dan een peeling met glycolzuur. De diepe chemische peelings van Skintech bevatten TCA zuur, dat dieper in de huid gaat dan glycolzuur. Daarnaast bevat de TCA peeling fenol, wat ervoor zorgt dat huidverslappingen verminderd worden. Bovendien heeft fenol een pijnstillend effect tijdens de behandeling. De diepe peelings zijn werkzaam tegen een slechte huidstructuur, pigmentvlekjes, huidveroudering, zonschade, striae, fijne lijntjes, acné, acné-littekens en huidverslapping.

 • Easy TCA Pain Control
  Deze peeling bevat 15% TCA zuur en 3% fenol. Er zijn gemiddeld vier behandelingen nodig, die elke twee weken worden uitgevoerd. Vanaf dag drie tot dag vijf na de peeling zal de huid vervellen. De huid gaat wat strak trekken vanaf dag één na de behandeling, waardoor fijne lijntjes zichtbaarder lijken. Dit gaat weer weg zodra de huid gaat vervellen.
 • Only Touch Peeling
  Deze peeling bevat 43% TCA. Met Only Touch kunnen kleine pigmentvlekken plaatselijk en gecontroleerd behandeld worden. Let hierbij ook op dat de huid gaat vervellen. Meestal zijn 3 behandelingen voldoende, met 3 weken interval tussen de behandelingen in.

Thuisproducten

Heb je last van pigmentvlekken? Niet alleen een behandeling bij de huidtherapeut kan je pigmentvlekken verminderen, je kan ook je huid verbeteren met producten voor thuis. Je kunt de producten in combinatie met een behandeling van de huidtherapeut gebruiken, maar de producten zijn zonder behandeling ook effectief. De onderstaande producten tegen pigmentvlekken kan je gewoon bij Beautec kopen. Zo bieden wij nog meer producten aan tegen pigmentvlekken. Je kan deze producten op onze webshop bestellen of je kunt bij ons langskomen op Clausplein 2 in Eindhoven voor de producten.

Advanced Pigment Corrector – Skinceuticals

Advanced Pigment Corrector is getest op alle huidskleuren, om hardnekkige huidverkleuring en een oneffen teint minder zichtbaar te maken. Huidverkleuring wordt vaak veroorzaakt door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en het natuurlijke verouderingsproces. Advanced Pigment Corrector maakt gebruik van een complete, meervoudige technologie die exfolieert om de donkere verkleuringen minder zichtbaar te maken.
Verbetert de helderheid van de huid voor een hernieuwde gloed. Geschikt voor alle huidtypen, behalve voor de zeer gevoelige huid.
Gebruiksadvies
Een- of tweemaal daags 1 à 2 pompjes aanbrengen op een droog gezicht en op andere verkleurde huidzones, of zoals voorgeschreven door een huidtherapeut.
Breng Advanced Pigment Corrector ’s morgens aan na een serum en vóór een zonnebrandcrème. Voor het beste resultaat moet blootstelling aan de zon beperkt worden gedurende het gebruik van dit product.
Samengesteld uit een exclusieve zeer effectieve cocktail van 0,3% salicylzuur, 1% hydroxyfenoxy propionzuur en 0,5% ellaginezuur. De inhoud van het product bevat 30 milliliter.
Prijs: 95,00 euro
Skinceuticals - Advanced pigment corrector

Blending Bleaching Cream – Skintech

Blending Bleaching Cream is geschikt voor pigmentproblemen, ook van hormonale aard, en wanneer andere behandelingen (zoals IPL of laser) niet succesvol zijn. De specifieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat heel mooie resultaten bereikt kunnen worden in het verbeteren van de kleur van de huid.
Blending Bleaching Cream heeft een dubbele werking: het zorgt voor een betere verdeling van melanine in de huid (Blending) en remt bovendien het pigment (Bleaching).
Ook helpt deze Cream bij de vermindering van schade aan de cellen in de huid. Het product bevat 50 milliliter.
Blending Bleaching Cream in combinatie met TCA peelings
De Blending Bleaching Cream is (ook) een voorbehandeling voor TCA peelings bij de huidtherapeut; de huid is hierdoor makkelijker te peelen. Het resultaat is een egalere huid. Start bij voorkeur 14 dagen voor de eerste TCA peeling met het gebruik van Blending Bleaching Cream. Hierdoor kan er sneller pigment worden weggenomen door de peeling. Om een egalere huid te verkrijgen is het nodig Blending Bleaching Cream minimaal 3 tot 6 maanden (2x daags) te gebruiken. Om het effect te behouden zal het gebruik moeten worden voortgezet. Wanneer je stopt met het gebruiken van de Blending Bleaching Cream, wordt de huid niet meer beschermd tegen het aanmaken van nieuwe pigmentvlekken in de toekomst.
Vanzelfsprekend zal de huid blijvend beschermd moeten worden tegen UV-stralen (en warmte) om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. Combineer Blending Bleaching Cream daarom altijd met een zonnebrandcrème, het liefst met factor 50.
Prijs: 67,50 euro
Skintech - Blending Bleaching Cream

0
  0
  Uw mandje
  Your cart is emptyReturn to Shop