Skip to main content

Colorescience

“ERVAAR MAKE-UP DIE MEER DOET”

COLORESCIENCE

De minerale make-up van Colorescience PRO ondersteunt en beschermt uw huid. De make-up irriteert de huid niet, omdat het geen chemicaliën, parfum, alcohol of kleurstoffen bevat. Het is make-up in de meest zuivere vorm en daardoor ideaal voor een gevoelige huid. Colorescience beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf en laat uw huid ademen. Daarom is Colorescience een veilig product, dat u kunt gebruiken na een laserbehandeling, chemische peeling of microdermabrasie.

PUUR PRODUCT VOOR IEDER HUIDTYPE

Diane Ranger is de ontwikkelaar van de minerale make-up en oprichtster van Colorescience PRO. Ze heeft deze uiterst pure cosmeticalijn ontworpen om specifieke huidproblemen tegen te gaan en te camoufleren én om de huid te beschermen tegen de invloeden van de zon en het milieu.
Colorescience onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van doeltreffende ingrediënten. De mineralen in de make-up van Colorescience PRO beschermen uw huid tegen UVA- en UVB-straling. Echte, gemicroniseerde mineralen, die op de juiste manier zijn verwerkt, zijn volledig waterresistent en lossen niet op in water. De waterresistente mineralen in Colorescience vormen een beschermende barrière op de huid: de huid blijft schoon.

IDEALE COMBINATIE NA EEN BEHANDELING

Juist na een behandeling heeft u soms wat last van roodheid in het gezicht. Een heel normale reactie die aangeeft dat uw huid zich vernieuwt, maar daarom niet minder vervelend. U combineert Colorescience probleemloos met de verschillende behandelingen bij BeauTec. Omdat de huid kan blijven ademen, heeft het product geen invloed op het proces van huidtransformatie. Dat maakt Colorescience voor ons met recht een uniek product!

SPECIALIST IN MINERALEN MAKE-UP

BeauTec is gespecialiseerd in mineralen make-up, die u kunt gebruiken na een medisch cosmetische behandeling. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat, zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.
Wilt u meer weten over mineralen make-up in combinatie met een medisch cosmetische behandeling? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een persoonlijk consult.

EVEN UP

Gloednieuw in het assortiment is de Even Up. Deze multifunctionele crème in een pompflacon, kan gebruikt worden als primer, als hoogwaardige zonbeschermer met een foundation touch én als huidtooncorrector. Een ware ‘Higher Standard of Beauty™’ deze 3-in-1 Skin Perfector. Dankzij de gepatenteerde formule egaliseert deze direct de huidtoon en biedt het SPF 50 bescherming, terwijl het zeer effectieve huid verhelderend complex – Lumira™ – zich richt zich op de verkleuring van de huid. Een absolute must have!
> €109,95 – 30ml

PRESSED FOUNDATION

Pressed Mineral Foundation biedt een lichte tot volledige camouflage met een gewichtloos, niet-uitdrogend gevoel op de huid. Het geeft de uitstraling van perfectie, zonder de dikke zichtbare laag bij traditionele compact poeders. Deze pure pigmenten zijn ontwikkeld om gemakkelijk aan te brengen, voor de perfecte kleur.
> €64,95 – 30ml

TINT DU SOLEIL

Een prachtige goed dekkende foundation met een heerlijke textuur in 4 prachtige tinten. Bereik duurzame schoonheid met onze gekleurde pure crème, Tint du Soleil™, met alle fysische bescherming tegen de zon met een beschermingsfactor SPF 30. Onze antioxidant-rijke formule beschermt de huid en geeft pure dekking, terwijl voedende vitaminen de algehele gezondheid van de huid verbeteren.
> €56,95

CORRECTOR PALLETTE

De Colorescience Corrector Pallettes neutraliseren huidimperfecties op milde wijze. De kleuren helpen imperfecties te verbergen en de huidtoon te corrigeren. Ze bevatten geen kleurstoffen of irriterende ingrediënten en laten uw huid er zacht en glad uitzien gedurende de hele dag.
  • Camoufleert dagelijkse huidproblemen zonder duidelijk zichtbaar aanwezig te zijn.
  • Makkelijk te blenden tinten die onbegrensde toepassingen bieden en een natuurlijk ogende dekking geven.
  • Ons TOPproduct en veel gevraagd door en voor beroemdheden.
  • €58,95

SUNFORGETTABLE

Bescherming tegen de zon is de meest belangrijke stap om uw huid jong en mooi te houden. Zorg voor een zachte finish en de ultieme bescherming tegen de zon en haar verouderende effecten. Sunforgettable is gedurende de dag eenvoudig aan te brengen en kan ook steeds opnieuw worden aangebracht. Hierdoor blijft uw huid mooi en constant beschermd.
> spf 30 €54,40/ spf 50 €63,95
0
    0
    Uw mandje
    Your cart is emptyReturn to Shop