Hairstrokes


De hairstroke techniek, ook wel bekend onder de naam 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek is geliefde vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echt te onderscheiden. Dit verklaart ook waarom juist deze technieken bij vele erg populair is.

Er worden dus met pigment extra wenkbrauwhaartjes getekend; het is geen daadwerkelijke haarimplantatie. Hierbij is het belangrijk dat elk haartje/streepje (stroke) met uiterste precisie en nauwkeurigheid gezet wordt. Onze hairstroke specialist let daarbij op zowel de vorm van het streepje als op de kleur. Hierdoor krijg je veel natuurlijkere, vollere wenkbrauwen en wordt voorkomen dat het effect ‘streperig’ of onnatuurlijk wordt.

Het resultaat is superrealistische wenkbrauwen, doordat onze hairstroke specialist hierin zeer perfectionistisch en bedreven is. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat je BeauTec met waanzinnig mooie wenkies.

Vanaf nu bij je bij Beautec ook van harte welkom voor deze Hairstrokes service. Bel of mail voor een gratis intake of voor een afspraak.

Hoe werkt een PMU-behandeling?

Onze hairstroke specialist bekijkt eerst wat de mogelijkheden zijn bij jouw wenkbrauwen. Zij onderzoekt wat er qua vorm en kleur het beste bij jou past. Uiteraard kijkt ze hiervoor ook naar jouw (natuurlijke) haarkleur en de vorm van jouw gezicht.

Een goed begin is het halve werk. Dit spreekwoord is ook zeker van toepassing bij het plaatsen van permanente make-up. Met een speciaal wenkbrauwpotlood tekent onze PMU-specialist de vorm van de wenkbrauw.

Daarna kijkt ze naar de kleur. Welke kleur past het beste bij jouw huidskleur. Dat is natuurlijk erg belangrijk, maar maak je geen zorgen. Onze PMU-specialist weet precies welke kleur voor jou het meest natuurlijk is. Pas wanneer ook jij helemaal tevreden bent met het advies, gaat zij over tot de daadwerkelijke behandeling. Met behulp van dunne, fijne naaldjes worden de haartjes als het ware met het pigment getekend. Zo ontstaat er een hele natuurlijke uitstraling. In totaal duurt de behandeling hairstrokes ongeveer 1,5 tot 2 uur.


Om het gewenste resultaat te verkrijgen, heb je twee behandelingen nodig voor € 345 (deze prijs is exclusief de onderhoudsbehandeling).

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Contact opnemen

+31 (0)40 209 5000
info@beautec.nl
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0