Skip to main content

Medical Pedicure – Level II


Pedicure Specialisten bij Beautec

Voor veel voetproblemen is het geen probleem om naar een reguliere pedicure te gaan. Daar worden jouw voeten lekker verzorgd, worden eelt en andere kleine voetproblemen voor je opgelost en ga je vaak ook naar huis met een mooi kleurtje op de nagels.

Toch zijn er situaties waarin het risico bestaat dat er complicaties optreden bij de behandeling van de voet.  Dit betekent dat ze extra opleidingen hebben gevolgd om veilig voeten te behandelen van mensen met reuma of diabetes.

De medisch pedicure is nog een stapje hoger dan een pedicure en is een volwaardig medisch specialist en kan jou ook helpen met medisch advies en specialistische behandelingen.

De taken van een medisch pedicure

Bij mensen met diabetes, reuma, spasticiteit, bepaalde vormen van kanker kunnen complicaties optreden in de behandeling van de voet. Ook bij ouderdom of verwaarlozing van de voeten kan dit het geval zijn.

De medisch pedicure is opgeleid en gecertificeerd om specialistische behandelingen uit te voeren en kan optimaal rekening houden met bestaande medische problemen. Zaken die de medisch pedicure kan doen zijn onder meer:

 • Het plaatsen van nagelbeugels
 • Rekening houden met specifieke contra-indicaties
 • Specialistische behandeling voor preventie en pijnklachtvermindering
 • Het toepassen van anti-druktechnieken of het vervaardigen (in samenwerking met de podotherapeut) van ortheses.
 • Het aanbrengen van nagelprotheses
 • Het uitvoeren van nagelreparaties

Dus ook voor paramedische voetbehandelingen ga je naar Beautec. Bel voor een afspraak 040-2095000.

Er worden dus met pigment extra wenkbrauwhaartjes getekend; het is geen daadwerkelijke haarimplantatie. Hierbij is het belangrijk dat elk haartje/streepje (stroke) met uiterste precisie en nauwkeurigheid gezet wordt. Onze hairstroke specialist let daarbij op zowel de vorm van het streepje als op de kleur. Hierdoor krijg je veel natuurlijkere, vollere wenkbrauwen en wordt voorkomen dat het effect ‘streperig’ of onnatuurlijk wordt.

Het resultaat is superrealistische wenkbrauwen, doordat onze hairstroke specialist hierin zeer perfectionistisch en bedreven is. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat je BeauTec met waanzinnig mooie wenkies.

Vanaf nu bij je bij Beautec ook van harte welkom voor deze Hairstrokes service. Bel of mail voor een gratis intake of voor een afspraak.

Hoe werkt een PMU-behandeling?

Onze hairstroke specialist bekijkt eerst wat de mogelijkheden zijn bij jouw wenkbrauwen. Zij onderzoekt wat er qua vorm en kleur het beste bij jou past. Uiteraard kijkt ze hiervoor ook naar jouw (natuurlijke) haarkleur en de vorm van jouw gezicht.

Een goed begin is het halve werk. Dit spreekwoord is ook zeker van toepassing bij het plaatsen van permanente make-up. Met een speciaal wenkbrauwpotlood tekent onze PMU-specialist de vorm van de wenkbrauw.

Daarna kijkt ze naar de kleur. Welke kleur past het beste bij jouw huidskleur. Dat is natuurlijk erg belangrijk, maar maak je geen zorgen. Onze PMU-specialist weet precies welke kleur voor jou het meest natuurlijk is. Pas wanneer ook jij helemaal tevreden bent met het advies, gaat zij over tot de daadwerkelijke behandeling. Met behulp van dunne, fijne naaldjes worden de haartjes als het ware met het pigment getekend. Zo ontstaat er een hele natuurlijke uitstraling. In totaal duurt de behandeling hairstrokes ongeveer 1,5 tot 2 uur.


Om het gewenste resultaat te verkrijgen, heb je twee behandelingen nodig voor € 345 (deze prijs is exclusief de onderhoudsbehandeling).

0
  0
  Uw mandje
  Your cart is emptyReturn to Shop