Sal-Exfo Peeling


DÉ PEELING VAN DIT MOMENT!

DIRECT RESULTAAT, ZONDER DOWNTIME

Een chemische peeling is een techniek om cosmetische huidverbetering te bereiken. Het is een professionele techniek, waarbij een chemische stof op de huid wordt aangebracht om een exfoliatie, vernietiging en/of ontstekingsremmende reactie in de huid te creëren op een gecontroleerde manier. De diepte en sterkte van de peeling bepaalt de biologische reactie van de huid.
Er zijn verschillende peelings qua dieptewerking en qua zuren. Bij een peeling wordt de opperhuid (oude oppervlakkige huidcellen) verwijderd door afschilfering, waardoor nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Dit zorgt voor een nieuwe, gladdere, frissere en meer roze huid met een fijnere structuur.
De SAL-Exfo peeling o.b.v. salicylzuur verbetert het uiterlijk van de huid. De behandelde huid is direct gladder en heeft een betere structuur. Salicylzuur (Salicylic Acid) is een beta-hydroxy zuur (BHA) en wordt veelal in huidproducten gebruikt tegen milde acné en puistjes, omdat het exfoliërende eigenschappen heeft. Tevens wordt salicylzuur gebruikt tegen andere huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. De naam “salicylzuur” komt van de naam “Salix”, wat het latijnse woord voor wilgenboom is. Salicylzuur wordt vervaardigd uit complexe koolhydraten die afkomstig zijn van de bast/schors van de wilgenboom.
Voordelen van deze salicylzuur peeling:
  • Reiniging èn verfijning van de poriën
  • Vermindering van fijne lijntjes
  • Verbetering van het uiterlijk van de milde littekens
  • Ideale behandeling voor de gevoelige huid
  • Bij uitstek dé behandeling tegen acné
  • Vermindering van ouderdomsvlekken, sproeten en donkere vlekken (bijv. melasma)
  • Werkt absoluut antiaging!
  • Complete verbetering van de look en feel van de huid
Chemische peeling is mogelijk vanaf €72,50 en is de eerste keer vanaf €99 inclusief naverzorging van de Comfort Cream (=normaal €36,50). Uiteraard kunnen tegen meerprijs andere zones worden behandeld zoals uw handen, hals of décolleté.
Daarnaast is het mogelijk om in aanmerking te komen voor vergoedingen van uw zorgverzekeraar! Extra interessant dus om afscheid te nemen van huidaandoeningen zoals acné, pigmentstoornissen of littekens. Bel 040-2095000 voor een persoonlijk consult of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .