RRS SkinBoosters

Vanaf nu exclusief bij BeauTec

De RRS productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De producten zijn het resultaat van een zeer gedegen productontwikkeling. De lijn bestaat uit meerdere, specifieke producten met ieder hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatie complex of organisch silicium voor een sterke collageen stimulatie. De skinboosters zoals de Hyalift lijn genereren een hoge dosis hyaluronzuur en de Sillisorg lijn voor een sterke collageenstimulatie. De skinboosters hebben elk een specifieke indicatie:
- RRS HA Eyes voor de behandeling van wallen
- RRS HA Strimatrix voor de behandeling van striae en littekens
- RRS HA Cellutrix 

De producten passen ook prima in een behandelplan in combinatie met andere behandelingen bijv. na een behandeling van “body contouring” met de Viora kan de RRS HA Cellutrix het resultaat nog versterken. Hierdoor kunt u een unieke combinatie aan uw patiënten aanbieden met een specifiek en doelgericht behandelprotocol.
Applicatie van RRS producten en wordt uitgevoerd door middel van:
- Dermapen
- Dermaroller

Advies is om deze behandeling in een kuurverband te laten doen waarbij 3 tot 6 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Een groot voordeel van deze behandeling is dat uw eigen huid wordt aangezet tot het vormen van meer fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastieke vezels. Uw huid wordt hierdoor op een hele natuurlijke manier gestimuleerd. Tijdens een gratis adviesgesprek kan er een behandelplan op maat voor u worden samengesteld.

Adviesgesprek: gratis
Skinbooster behandeling gezicht: € 150
Skinbooster behandeling gezicht, hals en décolleté: € 195
Lichaamsbehandelingen (cellulite en striae) per behandeling: € 125 

Boek nu!