Acné Behandeling


JEUGDPUISTJES

Acné vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem, dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acné op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

PUBERS, MAAR OOK VOLWASSENEN

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acné. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acné begint vaak rond de puberteit en kan zo'n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers, die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen, die nooit eerder last van puistjes hadden, opeens acné krijgen.

Huidziekte

Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden, wanneer acné zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige acné, dat hulp van buiten noodzakelijk is. Voor een doeltreffende acné-behandeling kunt u bij BeauTec terecht.
Dankzij de combinatie van microdermabrasie en de ontstekingsremmende peeling zijn reeds succesvolle resultaten behaald i.c.m. thuisverzorging van de Cérépharma producten. Bel 040-7370516 voor een persoonlijk consult èn eventuele vergoeding via uw zorgverzekeraar.