Allergieën & intoleranties


Voedingsintolerantie opsporen met bioresonantie

Je hebt aanhoudende of steeds terugkerende klachten, maar het is niet duidelijk waar die vandaan komen. Je reageert ergens op maar weet niet waarop. Ligt het aan je voedingspatroon of een specifiek onderdeel daarvan? Ben je ergens allergisch voor? Steeds meer mensen kampen met dit type probleem. Soms is een allergie, intolerantie of overgevoeligheid meteen herkenbaar, maar veel vaker is het moeilijk om te achterhalen wat precies de oorzaak van de klachten is. Bijvoorbeeld als je klachten hebt waarvan je niet weet dat deze door een allergie of overgevoeligheid veroorzaakt kunnen worden.
Met behulp van bioresonantie en de biotensor kunnen allergieën, intoleranties en (over)gevoeligheden worden vastgesteld. De biotensor is een heel fijngevoelig apparaat, dat op een eenvoudige manier achterhaalt welke stoffen ongewenste reacties oproepen. Tot voor kort was de bioresonantie-techniek uitsluitend geschikt om te testen op voedingsmiddelen, -ingrediënten en -supplementen. Tegenwoordig kan er ook worden getest worden op veel meer mogelijke allergenen (stoffen die een ongewenste reactie veroorzaken) zoals zoetstoffen, aroma’s, oliën, kleurstoffen, antioxidanten, conserveringsmiddelen, additieven aan voedingsmiddelen (de 'E-nummers'), veren, haren, mijten, boompollen, kruidpollen, graspollen, graangewaspollen, insecten, uitlaatgassen, bestrijdingsmiddelen, etc.
Het is tevens mogelijk om stoffen en/of voedingsmiddelen mee te nemen naar het consult en te testen op mogelijke overgevoeligheid. Het opsporen van voedingsallergieën kan o.a. uiteindelijk huidproblemen zoals acné, eczeem en psoriasis aanzienlijk verminderen en zelfs laten verdwijnen. De test is pijnloos en niet-invasief.

Hoe werkt de test:

 • De cliënt houdt de hand-detector vast;
 • De tester heeft een aanwijspen vast;
 • Met de aanwijspen testen we op 500 mogelijke allergieën;
 • De biotensor maakt een horizontale beweging wanneer de cliënt niet gevoelig is en een verticale beweging bij een overgevoeligheid;
 • De complete test duurt ongeveer 35 minuten;
 • De test is voor 99% betrouwbaar.

Voor het testen:

Voor het testen vindt een intake plaats. Je vult een vragenlijst in over je dagelijkse eetpatroon. Tevens omschrijf je eventuele klachten. Hierna volgt - indien nodig - een urine/speekseltest om de pH waarde te meten. Deze informatie geeft aan of je lichaam verzuurd is. We combineren de uitkomsten van de intake, de urine/speekseltest en de resultaten van de bioresonantietest tot een specifiek op jou gericht advies over hoe je je lichaam weer in balans brengt.

Het consult duurt ruim één uur

 • Intake vragenlijst invullen;
 • Urine/speekseltest pH waarde meten;
 • Voedingsallergie test;
 • Ontzuren / Ontslakken;
 • Bespreken uitslagen en advies.
> De kosten voor één consult bedragen € 85,- (50 min.)

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Contact opnemen

+31 (0)40 209 5000
info@beautec.nl
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0