Sal-Exfo Peeling


DÉ PEELING VAN DIT MOMENT!

DIRECT RESULTAAT, ZONDER DOWNTIME

Een chemische peeling is een techniek om cosmetische huidverbetering te bereiken. Het is een professionele techniek, waarbij een chemische stof op de huid wordt aangebracht om een exfoliatie, vernietiging en/of ontstekingsremmende reactie in de huid te creëren op een gecontroleerde manier. De diepte en sterkte van de peeling bepaalt de biologische reactie van de huid.
Er zijn verschillende peelings qua dieptewerking en qua zuren. Bij een peeling wordt de opperhuid (oude oppervlakkige huidcellen) verwijderd door afschilfering, waardoor nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Dit zorgt voor een nieuwe, gladdere, frissere en meer roze huid met een fijnere structuur.
De SAL-Exfo peeling o.b.v. salicylzuur verbetert het uiterlijk van de huid. De behandelde huid is direct gladder en heeft een betere structuur. Salicylzuur (Salicylic Acid) is een beta-hydroxy zuur (BHA) en wordt veelal in huidproducten gebruikt tegen milde acné en puistjes, omdat het exfoliërende eigenschappen heeft. Tevens wordt salicylzuur gebruikt tegen andere huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. De naam “salicylzuur” komt van de naam “Salix”, wat het latijnse woord voor wilgenboom is. Salicylzuur wordt vervaardigd uit complexe koolhydraten die afkomstig zijn van de bast/schors van de wilgenboom.
Voordelen van deze salicylzuur peeling:
 • Reiniging èn verfijning van de poriën
 • Vermindering van fijne lijntjes
 • Verbetering van het uiterlijk van de milde littekens
 • Ideale behandeling voor de gevoelige huid
 • Bij uitstek dé behandeling tegen acné
 • Vermindering van ouderdomsvlekken, sproeten en donkere vlekken (bijv. melasma)
 • Werkt absoluut antiaging!
 • Complete verbetering van de look en feel van de huid
Chemische peeling is mogelijk vanaf €72,50 en is de eerste keer vanaf €99 inclusief naverzorging van de Comfort Cream (=normaal €36,50). Uiteraard kunnen tegen meerprijs andere zones worden behandeld zoals uw handen, hals of decolleté.
Daarnaast is het mogelijk om in aanmerking te komen voor vergoedingen van uw zorgverzekeraar! Extra interessant dus om afscheid te nemen van huidaandoeningen zoals acné, pigmentstoornissen of littekens. Bel 040-2095000 voor een persoonlijk consult of mail naar info@beautec.nl.

Diepe chemische peeling met TCA zuur


Deze peeling is wat intensiever dan een peeling met salicylzuur. De diepe chemische peelings van Skintech bevatten TCA zuur, dat dieper in de huid gaat dan salicylzuur. Daarnaast bevat het fenol, wat ervoor zorgt dat huidverslappingen verminderd worden. Bovendien heeft fenol een pijnstillend effect tijdens de behandeling. De diepe peelings zijn werkzaam tegen een slechte huidstructuur, pigmentvlekjes, huidveroudering, zonschade, striae, fijne lijntjes, acné, acné-littekens en huidverslapping.
Er zijn drie soorten diepe peelings
 • Easy TCA Pain Control
  Deze peeling bevat 15% TCA zuur en 3% fenol. Er zijn gemiddeld vier behandelingen nodig, die elke twee weken worden uitgevoerd. Vanaf dag drie tot dag vijf na de peeling zal de huid vervellen. De huid gaat wat strak trekken vanaf dag één na de behandeling, waardoor fijne lijntjes zichtbaarder lijken. Dit gaat weer weg zodra de huid gaat vervellen.
  Prijs: vanaf 149 euro per peeling (zonder producten voor thuisgebruik) Pakketprijs: vanaf 775 euro voor vier peelings (inclusief producten voor thuisgebruik)
 • Pixel Peel
  Deze techniek wordt uitgevoerd met een TCA peeling in combinatie met een dermapen. De dermapen maakt minuscule gaatjes in de huid. De TCA peeling zal door deze gaatjes dieper in de huid treden. Dit is goed tegen acné littekentens, of pigmentvlekjes door acné. De huid zal vanaf de derde tot de vijfde dag na de peeling gaan vervellen. Gemiddeld zijn twee behandelingen (elke twee weken) genoeg voor huiverbetering.
  Pakketprijs: vanaf 675 euro voor twee peelings (inclusief producten voor thuisgebruik)
 • Easy Phen Very Light
  Dit is de diepste peeling die wij kunnen bieden. De peeling bevat 15% fenol en 8% TCA. Vanaf dag drie tot dag zeven na de peeling, zal de huid vervellen. Ook kan de huid een beetje zwellen tot drie uur na de behandeling. Je hebt gemiddeld één behandeling nodig voor huidverbetering. De ogen kunnen gaan tranen na de behandeling, dit komt door de fenol damp en zal vanzelf afnemen. De huid mag tot 48 uur na een peeling niet nat worden. Vanaf dag zeven mag je make-up op het gezicht gebruiken. Deze peeling wordt in combinatie met producten voor thuis aangeboden. De vier onderstaande producten dien je zes tot acht weken na de peeling te gebruiken.
  Prijs: 950 euro voor één behandeling (de prijs is inclusief vijf producten: cleansing foam, IPLase mask, blending bleaching crème, actilift crème, Melablock SPF 30 of 50).

Waar moet je rekening mee houden na de peeling?

1. Zonbescherming

Tot drie weken na de behandeling moet je uit de zon blijven. Je kunt je tegen de invloed van de zon beschermen door elke twee uur factor 50 aan te brengen. Na twee uur is de beschermingsfactor in zonnebrandcrème al weer teruggelopen. De zon kan namelijk pigmentvlekken veroorzaken na een peeling.

2. Stoppen met verdachte geneesmiddelen of andere huidbehandelingen

Als je medicijnen gebruikt die de huid verdunnen, moet je dit altijd melden bij de huidtherapeut die jou gaat behandelen. De peeling zal de huid namelijk al verdunnen, dus als je vergelijkbare medicijnen gebruikt, kan het zijn dat de peeling de huid beschadigt. Zo kun je juist méér last krijgen van pigmentatie. Dit voorgaande geldt ook voor andere scrub-, microdermabrasie- of laserbehandelingen. Vanaf de eerste peeling tot twee weken na de laatste de peeling mag je deze behandelingen niet ondergaan. Binnen twee maanden na de peeling wordt laserontharen afgeraden.

3. Vermijd hammam of sauna tot een week na de peeling


Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Contact opnemen

+31 (0)40 209 5000
info@beautec.nl
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0