Beautiful Brows

"GET YOUR BROWS IN SHAPE!"

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezicht. Daarom is het verstandig, dat je samen met een Brow Specialist kijkt naar de wensen en de mogelijkheden. Met behulp van Tweezing, Threading and/or Waxing worden de wenkbrauwen geshaped in een mooie, passende vorm bij jouw gelaat; er wordt nooit meer verwijderd dan nodig.
Zijn jouw wenkbrauwen ongelijk?
Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen om naar het gewenste model toe te werken. Uiteraard kun je naar wens ook jouw Brows laten kleuren. Wil je een natuurlijke kleuring of juist wat sterkere Brows met henna? Het kan allemaal bij BeauTec! Jouw Brows worden dankzij de tools van het Amsterdamse Mrs Highbrow nóg knapper!
Ons doel: mooie Brows, die passen bij de vorm van jouw gezicht en waarbij jij je nóg mooier voelt!

BEAUTIFUL BROWS

 • Brows Colouring

  €19,50

 • Brows Shaping; tweezing , threading and/or waxing

  € 26,50

 • Brows Shaping and Colouring

  € 34,50

 • Brows Shaping and Henna Tinting

  €47,50

 • Brows + Eyelashes Shaping and Colouring
  € 42,50
 • Threaden Upperlip, Chin or Cheeks

  starting € 14,50

DUO BROW POWDER

Met dit tweekleurige compacte poeder worden mooie, natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. Het poeder hecht zich mooi tussen de haren en blijft perfect zitten, zonder uit te smeren. De tabletten bestaan uit twee verschillende teints, waarmee de perfecte kleur bij uw haarkleur gecreëerd kan worden.
> €29,50

BROW WIZ

Ideaal voor het invullen van uw wenkbrauwen voor de ultieme natuurlijke look. Anastasia's ultrafijne potloodpunt bootst het uiterlijk van kleine haartjes na. Het vulpotlood en de essentiële Spooley Brush maken het creëren van vollere wenkbrauwen eenvoudig. Het mechanische potlood hoeft nooit te worden geslepen en de ingebouwde Spooley Brush geeft een natuurlijk uiterlijk aan uw wenkbrauwen.
> €28,96
TIP: Vraag ook naar het Brows Membership via 040-2095000 of info@beautec.nl.

Bezoek ons

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Contact opnemen

+31 (0)40 209 5000
info@beautec.nl
LinQxx - Lokaal gevonden worden
0